dinsdag 7 augustus 2012

Barbie

Vorige keer dat ik in het Museum van de 20e eeuw was zag ik deze folder met Barbieoutfits. Ik had die folder ooit zelf en heb hem verslonden. Sommige teksten kende ik uit mijn hoofd merkte ik toen ik de folder weer zag. De meeste kleertjes gingen mijn budget ver te boven, maar dat nam niet weg dat ik er wel van droomde.
Hetzelfde geldt voor de breipatroontjes van Neveda die ik afgelopen weekend zag in het museum. Ook deze plaatjes bleken in mijn geheugen gegrift te staan. Zo'n groene gehaakte cape die je als een huis neer kon zetten! Of zo'n v-hals jumper, het woord alleen al. Ik heb er vast wel iets van gebreid, maar wat dat ben ik dan weer wèl vergeten.

2 opmerkingen:

  1. schitterend! ik had die folder niet, en ook weinig barbies, maar kan me dat gevoel wél voorstellen (hoe je diefolder verslond, toen,)vooral toen ik je zag hoe je die patroontjes weer bijna verslond;) !!
    MK

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die folder heb ik dus nog wel! Bewaard met mijn Barbie en alle kleertjes (veel zelf gemaakt),spulletjes en boekjes en een hoop patroontjes. Dat Neveda breipatronenblad heb ik ook gehad, maar dat is er niet meer, wel het truitje dat ik gebreid heb.
    Helen

    BeantwoordenVerwijderen