zaterdag 7 juli 2012

I love Pink

Dolle boel gisterenavond in het Patronaat: na de succesvoorstellingen I love 84 en I love X-mas trad Theatergroep Eglentier gisteren op met I love Pink. Voor een zee van in het roze gestoken Haarlemmers, met een keur aan artiesten. Tja, wie trad er niet op kun je wel zeggen, in ieder geval was Karin Bloemen er in kamerbrede roze jurk. Ria Valk, die je niets maakte met haar 71 jaren. De Haarlemse Horecahelden bestaande uit El (van El en Ben de musical), Rolf (de echte) van Koops en Bianca van het Wapen van Bloemendaal (die een uurtje later rustig weer zonder enige sterallure glazen stond op te halen aan de overkant). Het Ampzing Genootschap was er en Diewertje Blok maakte haar zangdebuut. De burgemeester kwam uit de kast (al was het op video), Sinterklaas zong een lied en een tiental boomlange drag queens maakten de zaal onveilig met collectebussen. Want, dat zou je bijna vergeten, de opbrengst van dit feestje is voor Stop Aids Now. En natuurlijk waren daar de acteurs van Eglentier zelf, die niet onderdeden voor de 'echte' artiesten.
Hier en daar vloog de muziek iets uit de bocht of ging er een kleinigheidje mis, maar ach, wie stoorde zich daaraan op zo'n gezellige avond, iedereen brulde mee met roze hits als: Relax, YMCA en It's raining men.
Een passende vooravond van Roze Zaterdag.

1 opmerking:

  1. Leuk verslag Lidia, vooral omdat ik niet goed wist wat deze avond precies inhield. Het klinkt als een geslaagd feest, ook Ellen Sangster vond het geweldig zo vernam ik vanochtend. Maar van jou een goed overzicht met een teugje humor. Leuk.

    BeantwoordenVerwijderen