vrijdag 24 juni 2016

De kast van ...

Sabien Bosman studeerde jaren Nederlands en kunstgeschiedenis, maar de enige diploma's die ze heeft zijn haar zwemdiploma's. Ze vertelde er gisteren over voor een klein gezelschap bij 'De Kast', een optreden in Wagenweg 21, ter gelegenheid van het Jaar van het Boek. Tijdens een jarenlang verblijf in Frankrijk ontdekte ze dat ze graag voor groepen kookt en terug in Nederland ging ze werken in het restaurant van Museum Foam. Daar organiseerde ze graag diners waarbij ze soms de gasten zelf rondleidde langs de tentoonstelling. Na Foam kwam er iets anders op haar weg, het restaurant wat nu Staal is. Omdat Sabien ook thuis is in het boekenvak en jaren bij Boekhandel de Vries werkte organiseert ze nu samen met Daan van der Valk van de Vries de bijeenkomsten Eat & Read.
Sabien zit nooit lang stil, haar nieuwste plannen behelsen activiteiten in de Koepel, dus wie weet wat daar weer uit rolt.
Sabien toonde haar persoonlijke spulletjes gisteren in de kast, hetzelfde meubel waarin Charlotte Dematons vorige maand nog exposeerde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten