donderdag 28 juli 2016

De Huiskamer van Haarlem (4)

Een concert van Yorick van Norden in de Huiskamer van Haarlem, wat een goed idee. Yorick's liedjes kwamen goed over daar in de Vishal voor het aandachtige publiek. Denk je eens in, het lieve liedje 'I fly a kite' terwijl je door het glazen dak een enorme zwerm vogels alle kanten op ziet vliegen. Yorick praat altijd heel charmant zijn liedjes aan elkaar. Nu vertelde hij bijvoorbeeld dat hij Hans Bossmann (die de Vishal bewoont tijdens het Huiskamerproject) kent vanwege het lenen van diens busje via Snapcar en daar verbazend veel bekeuringen mee binnenhaalde.
Een verrassing was de groep die daarna kwam, Lotta Lotta: twee meisjes en een jongen met meerstemmige zang, verbazend mooi. Je kon een speld horen vallen tijdens de vier liedjes die ze speelden.
Heerlijke muziek, gelijkgestemd gezelschap, tekenende dames, ik ben weer helemaal gelaafd.

2 opmerkingen:

  1. Ik wil je nog even bedanken voor je post over de tentoonstelling in het Amsterdam Museum. Was er nog niet geweest en eigenlijk alweer vergeten maar ben gisteren nog even snel gaan kijken voor hij weg was. Heb er van genoten, zoveel leuke foto's, schilderijen en voorwerpen, een feest der herkenning!
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen